Online uw exclusieve auto kopen

We kunnen ons voorstellen dat u niet eerder een exclusieve auto online gekocht hebt en leggen u graag uit hoe we te werk gaan.

De Pre-owned Showroom Live Chat
Dagelijks zitten er meerdere adviseurs voor u klaar om direct uw vragen te beantwoorden. Vragen die via de Live Chat gesteld worden, zijn persoonlijk en blijven tussen u en de adviseur.

De Pre-owned Showroom Live Video
De Live Video afspraak is een virtuele afspraak die we inplannen met een van onze adviseurs op locatie die de auto aan u kan presenteren. U wordt gevraagd op een link te klikken dat een video verbinding tot stand brengt en ervoor zorgt dat u de adviseur en de auto kan zien. U krijgt een volledige rondleiding door de auto en al uw vragen worden direct beantwoord.

Een voorstel op maat
Als afsluiting van de Live Chat of Live Video ontvangt u een voorstel op maat in uw mailbox. Vanuit de officiële aangesloten merkdealers kunnen we snel schakelen om aan uw wens te voldoen.

De proefrit
Na het voorstel heeft u de mogelijkheid om de auto te rijden. Er kan een afspraak worden gemaakt bij de officiële merkdealer of bij u thuis.

Over de Pre-owned Showroom
In deze online showroom vindt u meer dan honderd exclusieve gebruikte auto’s van Bentley, Lamborghini en Porsche die de gezamenlijke merkdealers bijeen hebben gebracht. Mocht u na uw zoektocht vragen hebben over een of meer van de getoonde pre-owned exoten, staan wij u graag te woord. Dat kan uiteraard via onze Live Chat.

Uiteraard is het ook mogelijk om een 1-op-1 afspraak met u te maken waarbij u in alle rust de auto bij ons kunt bekijken. Desgewenst laten we de droomauto van uw keuze bij u thuis of op locatie zien.